Modele colaje de toamna

Comments 0 by
February 16, 2019

“Toamna în Gradina MEA” – colaj facut DIN Frunze, petale de Flori, Grau, Pietre. Fantana arteziana tasneste in sus cu APA si multi clabuci. Vrei să afli ce nuanțe vor Domina tendințele în Materie de décor în această toamnă? Cum să le asortezi pentru un impact mult mai puternic? Păi Hai să-ți dăm Noi Naomi idei prin colaje pentru Colecția toamnă iarna 2017. Colajele realizate sunt créer pentru a te inspira DIN obiecte de décor, fototapet, Schwalben de perete și Elemente colorate ce vor binedispune atmosfera DIN Casa ta. “Toamna CEA bogată” – materiale: Frunze, Flori, ghinde şi Solzi DIN con de Brad, Naomi Paste de grâu. Deliciul orelor de “început” este însă altul… Prima dată le expli ce este Acela un AC. îl atingem, îl examinăm, îl prindem de Ureche. Invariabil, la această etapă primesc Replica “e prima dată”!! Acasă nu Sitiera AC.

apoi, urmează STArea de nervozitate dată de colombe acului, DIN Care ața se încăpățânează să iasă. Până vor înțelege mișcarea, eu sunt CEA Care bagă ața în AC. E tot din categoria “va urma”, Dar le luăm PE rând. Apoi cum să faci să nu treci greșit ața, DIN față în Spate. DĂ mari bătăi de Cap. Modelul e mai puțin important. TEHNICA însă se însușește greu. Modelul pentru Print îl puteți descărca de aici.

Eu am résur PE coală normală, și, prin EA, AM thermolaquée cartonul, pe care am cusut fără modèle imprimat. Trebuie să confecționeze DIN Frunze piesele jocului de Tangram și apoi să le transforme în colaj. Modelele sunt foarte multe, sunt și aplicații de Mobil cu Jocul (extrem de interesante, chiar Dincolo de piesele clasice), Care Pun la încercare imaginația, vederea în spațiu și cunoștințele geometrice. Toamna este și sezonul aniversărilor și aveam de pregătit o felicitare “de Sezon”. Este relativ simplu de realizat, Dacă nu vă e teamă să încercați. Aveți nevoie de un carton pentru suport și hârtie glasată în ce Culori doriți, pentru că toamna este o explozie de culoare. Suntem fericite că am primit laude și încurajări și de la părinți, Dar și de la educatoare & învățători! Cu entuziasmul la cote ridicate, astăzi venim cu o propunere plină de Culori, un proiect DIY ce poate fi făcut acasă, la școală sau la grădiniță! AM scos de la “naftalină” creaţiile de anul trecut. Da… un trecut un an la Talente de Năzdrăvani! Şi, aşa cum la reuniunile de Familie răsfoim albume cu fotografii, la fel răsfoiesc şi eu creaţiile. Pentru că aceasta a fost poate cea mai frumoasă Probă a toamnei trecute, în Care piticii şi-au dat silinţa şi au realizat nişte tablouri deosemorsure. Sper ca toamna aceasta să depăşim cu mult creaţiile trecute, Dar să ne aducem aminte cu plăcere de ele.